Meny
Your Cart

På vår webbplats använder vi cookies och hanterar personuppgifter för att du ska få en bättre upplevelse. Läs mer om hur detta fungerar i vår integritetspolicy.

Skal & Fodral

Varumärke: Champion Modell: CHWCD110
Champion 2-in-1 Slim Wallet iPhone X/XSChampion 2-in-1 Slim Wallet Case skyddar din mobil mot tappskador och repor samtidigt som den fungerar som plånbok. Du får plats med fyra betalkort i kortfacken, kontanter i sedelfickan samtidigt som locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås. Det..
299.00kr
Exkl moms:239.20kr
Varumärke: Champion Modell: CHMHC110
Champion Matte Hard Cover iPhone X/XSChampion Matte Hard Cover är ett snyggt och stilrent mobilskal i modern design som skyddar din mobiltelefon från stötar och repor. Skalet är behandlat med en gummerad yta i mattsvart som ger ett bra grepp. Den gummerad ytan ger en skön känsla att hålla i men hind..
99.00kr
Exkl moms:79.20kr
Varumärke: Champion Modell: CHIP8010T
Champion Slim Cover iPhone X/XS TransparentChampion Slim Cover skyddar din telefon från repor, smuts och fingeravtryck. Skalets transparanta och tunna utformning gör att din mobils ursprungliga design blir det som fångar ögat. Skalet har en fin finish med formade sidoknappar och utskärningar för kam..
79.00kr
Exkl moms:63.20kr
Varumärke: Hitcase Modell: HC80000
Hitcase Enduro - stöttåligt skal till iPhone X/XSENDURO™: DET ULTIMATA SKYDDSSKALET FÖR iPHONE X/XSEnduro™ är utformat för att göra det där extra för människor som har en aktiv livsstil på språng. Gjord för att tåla hårda slag och dagligt slitage, Enduro’s EnFrame chassi erbjuder oöverträffat stötsk..
499.00kr
Exkl moms:399.20kr
Varumärke: Hitcase Modell: HC100020
Hitcase Ferra Leather för iPhone X/XsTillverkad av fullkornigt italienskt premium-läder och fasad rostfritt stål, Ferra är ett tunt, ultra-lätt iPhone-fodral som kombinerar traditionellt behandlat läder med slitstarkt skydd för din iPhone. Skuret för hand, sytt för hand och pressat för hand, vi har ..
699.00kr
Exkl moms:559.20kr
Varumärke: Hitcase Modell: HC100020
Hitcase Ferra Leather för iPhone X/XS SvartTillverkad av fullkornigt italienskt premium-läder och fasad rostfritt stål, Ferra är ett tunt, ultra-lätt iPhone-fodral som kombinerar traditionellt behandlat läder med slitstarkt skydd för din iPhone. Skuret för hand, sytt för hand och pressat för hand, v..
699.00kr
Exkl moms:559.20kr
Hitcase Splash - stöttåligt och vattentätt skal till iPhone X/XS Hitcase Splash - stöttåligt och vattentätt skal till iPhone X/XS
Populär Slut i lager
Varumärke: Hitcase Modell: HC81000
Hitcase Splash - stöttåligt och vattentätt skal till iPhone X/XSSplash™ är din iPhone’s nya BFF. Skyddande, självsäker, rolig, och alltid på baksidan av din iPhone. Fallsäker och vattentät upp till 10ft/3m, lätt, tunn med en mjuk greppbar exteriör och blixtsnabb installation. Detta är skalet du önsk..
799.00kr
Exkl moms:639.20kr
Varumärke: iDeal of Sweden Modell: IDFCS18-IXS-70
iDeal Fashion Case iPhone X/XS Baby Blue OrchidOrkidéer brukar kallas för krukväxternas juveler eftersom de är exotiska, vackra och ett smakfullt inslag inom såväl inredning som mode. ”Baby Blue Orchid” består av ett distinkt mönster av orkidéer i en sobert kleinblå nyans. Mixa och matcha gärna med ..
299.00kr
Exkl moms:239.20kr
Varumärke: iDeal of Sweden Modell: IDFCA16-IXS-21
iDeal Fashion Case iPhone X/XS Black MarbleMarmor är tveklöst en av de hetaste trenderna just nu. Det finns överallt! Under de senaste åren har det vuxit i popularitet och hypen visar inga tecken på att avta. Vad vi älskar med marmor är mixen mellan klassiskt och modernt, som omedelbart ge..
299.00kr
Exkl moms:239.20kr
Varumärke: iDeal of Sweden Modell: IDFCA16-IXS-46
iDeal Fashion Case iPhone X/XS Carrara GoldMarmor är tveklöst en av de hetaste trenderna just nu. Under de senaste åren har det vuxit i popularitet och hypen visar inga tecken på att avta. Vad vi älskar med marmor är mixen mellan klassiskt och modernt som ger en lyxig känsla och glamorös finish.Carr..
299.00kr
Exkl moms:239.20kr
Varumärke: iDeal of Sweden Modell: IDFCS17-IXS-52
iDeal Fashion Case iPhone X/XS Pillion Pink MarbleDet här lyxiga marmorskalet hyllar verkligen färgen rosa, som är säsongens nyans. Enligt den grekiska mytologin var det grönskande berget Pilion hemvist åt kentaurerna. Här hölls även bröllopet mellan Thetis och Peleus som ledde till det trojanska kr..
299.00kr
Exkl moms:239.20kr
Varumärke: iDeal of Sweden Modell: IDFCS17-IXS-53
Royal Grey Marble är perfekt för dig som vill ha ett marmorskal som känns lite mer kraftfullt. Det här mobilskalet ger verkligen intryck av äkta sten och det fullkomligt kräver beröring. Koppartonen i ådrorna antyder stenens uråldriga geologiska ursprung, samtidigt som det harmoniserar perfekt med l..
299.00kr
Exkl moms:239.20kr